Energie adviseur

Energie adviseur

Ben jij niet op je mondje gevallen en zoek jij een baan als energie adviseur waar je veel geld verdient?!

Meld je dan aan voor ons energie adviseur verkoopteam en ga op pad met een iPad / map met de beste verdiensten (vast) per uur! Werk je bij ons dan verdien je € 1800 ‘OTE’, begin je op prachtige tijden en kan je zowel parttime als fulltime werken.
Voor de verkoop energie adviseur zoeken wij mensen die zich in kunnen leven in de klant en goed een product uit kunnen leggen, met als uitgangspositie een sale te bewerkstelligen. Je gaat met gezellige energie adviseurs op pad om particulieren face to face in de wijk een product te presenteren. Je kunt dit prima uitleggen als energie adviseur aan de hand van je Ipad. Je gaat consumenten laten besparen op de energierekening. Omdat de aanbiedingen super aantrekkelijk zijn, is het makkelijk te verkopen als energie adviseur.

Wij laten je niet aan je lot over. Nee, wij hebben een gedegen inwerktraject waar je als energie adviseur verkooptechnieken, en communicatie trainingen volgt. Ervaring als energie adviseur is niet noodzakelijk, inzet en de wil om te leren, dat is wat wij vragen!
Harde werkers dat is wat wij zoeken! het liefst full time, maar een dagje vrij in de week is geen probleem. Er word van maandag t/m vrijdag gewerkt van 12:00 uur tot 20:00 uur. Optioneel kan je ook op de zaterdag aan het werk van 10:00 tot 17:00 uur.

Gevraagd:
– Representatief;
– Verkoopervaring is een pre, maar geen vereiste;
– Je legt makkelijk als energie adviseur contact en vindt het leuk om met mensen te werken.

Wij bieden:
– Een vette bonusregeling;
– Reiskosten vergoeding;
– Snelle (wekelijkse) uitbetaling;
– Mogelijkheid om binnen een week te starten in het leukste promotie team in jouw regio;
– Doorgroeimogelijkheden! Wie weet ben jij straks captain van je eigen energie adviseurs team of energie adviseur op de zakelijke markt!

Ben jij minimaal 18 jaar dan ontvang je hoge bonussen. Onze bonusregeling maakt dat je salaris niet te evenaren is door andere promotie/verkooporganisaties met onze hoge bonussen verdien je gemiddeld € 1900,- per maand o.b.v. fulltime.

Heb je een verzorgd uiterlijkenergie adviseur
Spreek je 100% correct Nederlands
Ben je minimaal 3 dagen in de week beschikbaar
Ben je een echte teamtijger die klaar staat voor zijn collega’s
Dan zijn wij opzoek naar jou!
Solliciteer dan nu met je cv + motivatie + foto!

Stuur de gegevens naar recruitment(at)wolf-promotions.nl