Opdrachtgever

Zoekt u een sales-, promotie-, en marketingsbedrijf om uw product of diensten aan de man of vrouw te brengen? Wolf Promotions regelt dat professioneel voor u. Door onze jarenlange ervaring in het verkopen en promoten van verschillende soorten producten bieden we u een plan van aanpak, dat uw product of dienst optimaal in de markt zet. Neem nu uw telefoon of mail ons voor een afspraak. We vertellen u graag, hoe u meer en beter resultaat behaalt. Wolf Promotions biedt meerwaarde voor uw bedrijf!

 1. 1
  Persoonlijke aandacht voor de klant
  Onze adviseurs worden getraind om goed te luisteren wat de klant wilt. Op basis van die gegevens is de adviseur getraind om op de juiste behoeftes van de klant in te gaan en een sale te bewerkstellen.
 2. 2
  Aanbod op maat
  Elke klant heeft andere wensen en behoeften. De adviseur is getraind om te situatie te beoordelen en op basis van die beoordeling word gekeken wat het beste bij de klant past. Daardoor zorgen wij dat uw klanttevredenheid hoog houd.
 3. 3
  De juiste klant binnen halen
  Door goede afspraken met elkaar te maken weet Wolf Promotions wat voor type klant bij u past. En zullen wij er voor zorgen dat we die specifieke gaan aantrekken voor u.

 4. 4
  Klanten bewust maken
  Is de klant nog niet bekend met uw product of wilt u dat ze geïnformeerd worden over de mogelijkheden bij uw organisatie. Wij nemen het mee in het verkoopgesprek zodat de klant bewust word van uw merk en de mogelijkheden van uw merk.

 5. 5
  Klanten kwalificeren
  Door onze ervaring met vallen en op staan kunnen wij als de beste een klant kwalificeren. Door middel van eventuele meerdere proposities kwalificeert de adviseur de klant en kijkt wat die het beste bij de klant vind passen.