Promotiemedewerker

Promotiemedewerker

Voor onze klant die als doelstelling heeft het realiseren van van een betere leefomgeving voor kinderen met een bedreigende ziekte, zoeken wij echte teamtijgers (promotiemedewerkers) voor ons promotieteam!

Als teamtijger werf je donateurs in de bekende supermarkten en verkoop je merchandise voor het goede doel (Geen huis aan huis verkoop!).Wanneer je bij ons aan de slag gaat word je altijd goed ingewerkt zodat je weet waar je over praat. Wij verzamelen dagelijks op een vaste plek in Amersfoort van waar wij zorgen voor vervoer naar jouw werkplek voor de dag. Eigen vervoer is niet nodig.

De werktijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Wij vragen van je dat je minimaal 3 dagen per week werkt. Deze dagen kan je flexibel inrichten.
Wij werken met een vaste basisvergoeding per dag plus een uitstekende bonus regeling! De verdiensten zijn gemiddeld €75,- per dag.
Ben jij student of een schoolverlater die als een echte teamtijger wil werken op verschillende locaties door Nederland en het tevens leuk vind om zich voor het goede doel in te zetten!?promotiemedewerker

Ben jij minimaal 18 jaar
Heb je een verzorgd uiterlijk
Spreek je 100% correct Nederlands
Ben je minimaal 3 dagen in de week beschikbaar
Ben je een echte teamtijger die klaar staat voor zijn collega’s
Dan zijn wij opzoek naar jou!

Word jij onze nieuwe promotiemedewerker?
Solliciteer dan nu met je cv + motivatie + foto!
Stuur de gegevens naar recruitment(at)wolf-promotions.nl